OVER ONS in Bodegraven

Chiropractie Bodegraven CE Maximale verbetering

Chiropractie Bodegraven behandelt dagelijks (lage) rugpijn, hoofdpijn, artrose, artritis, been- en armpijn, pijn in de schouders, gevoelloosheid – en nog veel meer.


maximale verbetering in Bodegraven

Onze praktijk heeft als doel cliënten maximale verbetering te laten ervaren, op een snelle, veilige, en effectieve manier. Zonder operaties, injecties en medicatie. We zijn gespecialiseerd in het toepassen van vriendelijke en ontspannende chiropractie-technieken die leiden tot pijnvermindering.

Chiropractische zorg wordt dagelijks wereldwijd aan miljoenen mensen verleend, variërend in leeftijd van baby tot honderdjarige. Het helpt hen niet alleen van pijn af, maar zorgt ook voor structurele verbetering van de gezondheid. Herstel en behoud van de optimale lichaamsfunctie, daar gaat het om.

Chiropractie focust zich op het opheffen van blokkades in de wervelkolom. Deze blokkades verhinderen het onbelemmerd functioneren van het zenuwstelsel. Daarnaast herstelt chiropractie de balans in het complete orgaansysteem.

Een chiropractische behandeling is een van de minst belastende methoden om pijn te verzachten. Door simpelweg blokkades op te heffen wordt het lichaam in staat gesteld om weer optimaal te functioneren.

Om voor u vast te kunnen stellen wat de veiligste manier is om uw lichaam te herstellen, onderzoeken wij u uitvoerig alvorens de behandelingen te starten. Tijdens de behandelperiode wordt de progressie voortdurend geanalyseerd.

OPENINGSTIJDEN


maandag
0800 - 1200 uur
1400 - 1900 uur


dinsdag
0800 - 1200 uur


woensdag
1400 - 1900 uur


donderdag
0800 - 1200 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Bodegraven
Kerkstraat 62
2411 AE Bodegraven

0172-820210