Chiropractische Zorg Bij Rugpijn In Bodegraven

Chiropractische Zorg Bij Rugpijn In Bodegraven

chiropractic care for back pain

Rugpijn, vooral lage rugpijn, is een constante pijn voor veel mensen in Hazerswoude en de rest van de wereld. Chiropractoren zijn tot op zekere hoogte altijd "rugpijnartsen" genoemd, en hoewel ze een veel breder scala aan aandoeningen kunnen behandelen, is deze naam zeker waar. Onze Bodegraven chiropractische praktijk biedt chiropractische zorg voor rugpijn en een reeks geïndividualiseerde behandelingen die ontworpen zijn om de pijn permanent te elimineren.


ENKELE FEITEN OVER RUGPIJN

  • Volgens een schatting is het aantal cliënten met rugklachten in Amerika ongeveer 31 miljoen.

HIER ZIJN ENKELE ANDERE INTERESSANTE FEITEN DIE ILLUSTREREN HOE ERNSTIG HET PROBLEEM IS:

  • Een rapport uit 2010 getiteld Global Burden of Disease plaatste pijn in de onderrug als de belangrijkste oorzaak van invaliditeit over de hele wereld.
  • Rugpijn is een van de meest voorkomende redenen voor gemiste werkdagen en de op één na belangrijkste reden voor chiropractor bezoeken na infecties in de bovenste luchtwegen.
  • 50 procent van alle werkende Amerikanen zegt dat ze elk jaar rugklachten ervaren.
  • Mechanische problemen veroorzaken de meerderheid van gevallen van rugpijn, wat betekent dat ze niet het gevolg zijn van een onderliggende gezondheidstoestand.
  • Conservatief besteden Amerikanen ongeveer $ 50 miljard aan hulp bij rugpijn.
  • Sommige deskundigen zeggen dat maar liefst 80% van de bevolking op enig moment in hun leven rugpijn zal ervaren.

WAAROM HEB IK RUGPIJN?

De oorzaken van rugpijn kunnen nogal variëren. Met zoveel spieren, botten, gewrichtsbanden en gewrichten die allemaal samenwerken in een complexe structuur, zijn spanningen en andere verwondingen die leiden tot rugpijn heel gewoon. Misschien ervaart u rugpijn als gevolg van verkeerd tillen, een slechte houding, stress, overgewicht, een sportblessure in het verleden of een auto-ongeluk. Aandoeningen zoals artritis en osteoporose veroorzaken ook rugpijn, evenals ziekten die ontstaan in bepaalde inwendige organen.


CHIROPRACTIE ALS REDDING

Chiropractische zorg is een veilige en effectieve manier om veel soorten rugklachten te behandelen. Met de juiste chiropractische zorg bij rugpijn, zult u meer mobiliteit ervaren en minder opflakkeringen. Voor veel cliënten is het elimineren van de bijwerkingen van voorgeschreven pijnstillers een welkom voordeel waar zij eerder niet aan hadden gedacht. Chiropractie behandeling richt zich op de onderliggende oorzaak van de pijn in de rug, terwijl de meeste conventionele behandelingen zich richten op de symptomen maskeren. Wanneer je alleen het symptoom of de pijn behandelt, kun je verlichting ervaren, maar wat die pijn ook veroorzaakt, ligt nog steeds op de loer.

Gerenommeerde chiropractici zullen ook suggesties doen voor veranderingen in uw levensstijl welke u kunt toepassen om te voorkomen dat rugpijn terugkeert. Deze omvatten het handhaven van een gezond gewicht, het vermijden van langdurig zitten, actief blijven gedurende uw hele leven, gehydrateerd blijven, het dragen van schoenen met lage/zonder hakken, het stretchen van uw lichaam en het aannemen van de juiste lichaamshouding. Door jezelf te helpen en chiropractische zorg van hoge kwaliteit te krijgen, moet rugpijn tot het verleden behoren.

Bij Chiropractie Bodegraven helpt ons team u om uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN


maandag
0800 - 1200 uur
1400 - 1900 uur


dinsdag
0800 - 1200 uur


woensdag
1400 - 1900 uur


donderdag
0800 - 1200 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Bodegraven
Kerkstraat 62
2411 AE Bodegraven

0172-820210